Algemene informatie over TOOLS

Bij TOOLS worden verschillende gereedschappen en vele handeling die daarmee uitgevoerd kunnen worden duidelijk en opbouwend uitgelegd in korte filmpjes. Ook worden er vele mogelijke bewerkingen en verbindingen van de verschillende materialen uitgelegd. Leerlingen krijgen via de website of met hun smartphone of tablet door middel van QR-codes heel gemakkelijk toegang tot deze filmpjes. 

TOOLS richt zich op de vakken Techniek en Onderzoek & Ontwerpen, maar kan ook prima worden gebruikt bij een vak als Tekenen of Handvaardigheid.
TOOLS levert voor de toegang met een smartphone of tablet een A0-poster waarop alle QR-codes staan zodat deze in het lokaal direct toegankelijk zijn en extra apparatuur niet noodzakelijk is. 
U kunt hier de Scanlijst TOOLS bekijken om een indruk te krijgen van de gepubliceerde video's.

TOOLS abonnement

Om gebruik te maken van TOOLS heeft u een abonnement nodig. Dit abonnement kost €199,99 per jaar. Het TOOLS abonnement geeft u het volgende:

          • gedurende een jaar, onbeperkt toegang tot het TOOLS gedeelte van SCIENCE-WEB
          • een gratis scanposter. Meer TOOLS Scanposters kunt u natuurlijk extra bijbestellen.

Het abonnement gaat in op 1 oktober en loopt tot 1 oktober het jaar erna. Het opzeggen van het abonnement verloopt per e-mail. Voor details bekijk de Algemene voorwaarden.
TOOLS is een product in ontwikkeling. Indien u ideeën heeft voor nieuwe video's, dan horen we dat graag. Uw feedback is zeer welkom! 

 

€199,99
*Gewenste leverdatum:

TOOLS scanposter

 TOOLS levert voor de toegang met een smartphone of tablet een A0-poster waarop alle QR-codes staan zodat deze in het lokaal direct toegankelijk zijn en extra apparatuur niet noodzakelijk is. Doordat de video's op de poster overzichtelijk gerangschikt zijn, is het voor leerlingen eenvoudig het juiste instructiefilmpje te vinden. 

Om de posters te kunnen bestellen heeft u een TOOLS Abonnement nodig. 

€19,99
*Gewenste leverdatum: